Ознака: нема решение

Скопје најзагаден град во светот, експертите бараат да се почитува казнената политика

На работно место, 68 загинати за три години, Царовска нема решение!

Здравство 5 години ago

Филипче не наоѓа лек за најголемата болка на Клиничкиот центар – хигиената

Здравство 5 години ago

Дејан Докиќ: секој трет македонец е подложен на алергии, што ќе направи Филипче, што Шилегов?