Ознака: нема сообраќајно решение

ФИНО ШТО ЌЕ ГРАДИТЕ НОВА, ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ СО УСЛОВИТЕ ВО СТАРАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА ДОДЕКА ЈА ИЗГРАДИТЕ, ГО ПРАШАА ЛЕКАРИТЕ МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ

Пу, пу, не важи, се пишманивме, не ни треба нов клинички, ги враќаме парите назад. Нема соодветно сообраќајно решение!!!