Ознака: неостварени ветувања

Ветени нови простории за децата од центарот за церебрална парализа, ветуваат сите, не исполнува никој. Сега ветува градоначалникот на центар!

Видео, Анкета, граѓаните загрижени, квотите мали, лековите само за пари, Ден Дончев како ЈЕТИ, ФЗОМ како волшебниот град, никој не ги видел, никој за пациентите не се грижи!