Ознака: нов предлог закон

СЕ ТОКМИ НОВ ЗАКОН, МТСП помага: Околу 3.000 „фантоми“ или „сиријци“ ќе добијат документи како сите други луѓе

Директорско место во Агенцијата за лекови за гласови на референдумот на 30 септември?

Социјала 6 години ago

Нов предлог-закон НАВОДНО за заштита од дискриминација! Закон кој ќе ги изедначи изродите (Педери, Лезбејки и останати) со нас мнозинството?