Ознака: нови правила

Од денес за транзит низ Србија не е потребно приложување на ПЦР-тест за Ковид-19

Здружението на сестри бара нови критериуми за комора, Филипче со нови ветувања за зголемување на плата. Па, кој сака нека верува!