Ознака: очи

Дознајте дали сте привлечни или роден лидер според бојата на очите!

Зголемен бројот на пациенти со инфекции на очите на Клиниката за очни болести

Мое здравје 4 години ago

Сезоната на базените е во ек, внимавајте на овие заболувања!

Мое здравје 4 години ago

Ова се најчести симптоми за рак на панкреас!

Здравство 5 години ago

Во Македонија нема точна бројка колку лица страдаат од глауком – Загрижува што се помлади лица имаат очен притисок