Ознака: охрид

Викендов во Охрид се одржа Првата Академија за здравство во организација на Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ

Општата болница во Охрид денес со сирени и оддаде почит на првата жртва на Ковид-19 од нивните редови

Здравство 4 години ago

49 годишна медицинска сестра од Охрид ја загуби битката со коронавирусот

Здравство 4 години ago

Охрид и Струга заеднички испратија порака за пациентите со ретки болести: Не сте невидливи ниту сами

Социјала 4 години ago

Во првите 6 месеци од годинава 233 фирми во Охрид се избришани како резултат на корона-кризата

Здравство 4 години ago

Во охридскиот регион за една седмица се регистрирани 119 случаи на ново-заболени од Ковид-19

Здравство 4 години ago

Во Охрид за една седмица бројот на заболени се зголеми за 54 лица

Здравство 5 години ago

13-ет годишниот Марко кој боледува од Некроза на нозете, а сепак успеа да го преплива Охридско езеро, на 2-ри Јуни ќе трча на Охрид ТрчаТ

Здравство 6 години ago

Охридската итна медицинска помош работи на „шкрги”, министерот по риба! Охриѓани се молат да не им се случи нешто ИМП нема со што да реагира!

Социјала 6 години ago

Во Охрид ќе се ловат комарци, надлежните „решија се“, уште мамките им останаа