Ознака: осигурување

Дигиталната трансформација го менува и осигурителниот бизнис

Осигурителното брокерско друштво Полиса Плус со јубилеен роденден – Една деценија осигурување за граѓаните

Социјала 4 години ago

Истекува рокот за пријавување штети од невремето во земјоделството, од министерството топката ја префрлаат врз земјоделците