Ознака: оцет

Која намирница ги смирува изгорениците подобро од киселото млеко?

Напиток од оцет и мед со кој ги решава овие здравствени проблеми

Животен стил 6 години ago

Оцетот одлично чисти бигор!

Мое здравје 6 години ago

Пијте јаболков оцет пред спиење, еве зошто!