Ознака: патронажни сестри

Патронажните сестри започнуват со домашна посета месецов, во координација со матичните лекари

Министерство за Здравство посочува: Преку патронажните сервиси, здравствените услуги поблиску до граѓаните

Здравство, Социјала 6 години ago

Патронажни сестри „божемски“ ќе спречуваат напуштање на децата, насилство и негрижа. Нов проект на Царовска, треба да „падне“ миљонче плус минус нешто „ситно“!!!