Ознака: педијатри

Школа на педијатри, размена на искуства. Филипче молчи, отпадот во подрумот на детска клиника останува

Зошто за пет дена 4 деца со дијабет и во тешка состојба завршија на скопските клиники? – Немањето на педијатри или начинот на живот?

Здравство 6 години ago

За две години државата ќе остане без детски лекари – Здружението на педијатри бара итно решавање на проблемот!

Здравство 6 години ago

Државниот секретар во МЗ, Милошев се сретна со делегација од ТИКА

Здравство 6 години ago

Нема лекари во Струмица и регионот, до 2023 година ќе се пензионираат 23 специјалисти, што е планот на Министерството?

Здравство 6 години ago

„Козле”, недостиг на лекари, министерство за финансии додека одлучува, децата нека се стрпат со белодробните заболувања!

Здравство 6 години ago

Гинекологија ќе вработува 20 медицински сестри и 10 лекари

Здравство 6 години ago

Алармантни податоци од систематските прегледи на учениците: Над 11 илјади основци имаат искривен ‘рбет