Ознака: плати

Плата за февруари не зеле 12 556 работници, а за март близу 32 илјади

Најосновните трошоци за живот се зголемиле четири пати побрзо од платите во ЕУ

Социјала 3 години ago

Во Македонија само 35% од вработените земаат плата над просечната

Здравство 6 години ago

Доктори бегаат од земјата, Филипче со најави за поголеми плати планира да ги задржи во земјата – Како тргнало ќе нема кој да ги лекува граѓаните!

Социјала 6 години ago

Власта под притисок купи време за решавање на „Еурокомпозит“, ќе го исполни ли ветувањето?!

Социјала 6 години ago

Доста лаги и ветувања: Вработените во „Еурокомпозит“ ќе кампуваат пред Влада се’ до исполнување на ветувањата

Социјала 6 години ago

Даноците ќе се менуваат но после промената на името, граѓаните лути на власта

Здравство 6 години ago

Алармантно: Околу 3000 медицински сестри ја напуштаат Македонија – Филипче ќе им забранува да останат во Германија!

Социјала 6 години ago

Текстилната индустија во загуби, надлежните алармираат државата да помогне, ако не ќе ставт клуч на врата

Животен стил 6 години ago

Каде се највисоките плати на светот: На првото место е градот каде работат и живеат многу Македонци