Ознака: права

„Стоп за расизмот – правда за Ромите!“ Ромите денес маршираа, за сеќавање, во име на сите роми од холокаустот!

Унијата на медицински сестри преку гранковиот синдикат ќе бара вистинско вреднување на трудот

Социјала 6 години ago

Царовска со предупредување – Ако работодавачот отпушти вработен, следните 2 годни нема да може да вработи друго лице

Социјала 6 години ago

Во среда собир пред Собранието – Ќе се бара заедничко родителство по развод!