Ознака: прераспределба по општини скопје

Скопските општини вријат, погледнете која е на прво место по бројот на заболени со Ковид-19

Состојба со Ковид-19 во Македонија: 13 076 дијагностицирани, 2900 активни случаи и 108 новозаболени