Ознака: прес конфереција

Николов: Продолжуваат деструктивните политики во здравството, Заев и Филипче одлучија да ги остават граѓаните до 2030 година да се лекуваат во застарени објекти

Николов: Неодговорноста на СДСМ кон здравството кулминираше, одделот за хематологија на Детска клиника повеќе од 24 часа не функционирал