Ознака: проблеми

Интернационален ден на пелтечењето!

На какви здравствени проблеми укажува бојата на урината?

Социјала 6 години ago

Жетвата почна – низа проблеми уште на стартот, надлежните глуви на барањата на земјоделците

Мое здравје 6 години ago

Здравствени проблеми што може да се откријат од стапалата

Мое здравје 6 години ago

Загрижувачки – Околу 97% од луѓето заболени од рак, ги имале овие проблеми со забите!

Социјала 6 години ago

Со марш во инвалидски колички лицата со параплегија побараа решавање на проблемите и подобар пристап до институциите!

Здравство 6 години ago

Дома здравството “до гуша” во проблеми, а Филипче пет дена е на Собрание на СЗО во Женева!

Здравство 6 години ago

По бројните нерешени проблеми во здравството, Филипче најде време за отворање на селска амбуланта!

Мое здравје 6 години ago

Внимавајте ако пиете бруфен за болка!

Мое здравје 6 години ago

Кои болести се поврзани со болката во стапалата?