Ознака: работодавец

Тренчевска: Работник кај ист работодавач нема да потпишува договор секој месец

Нов закон во Хрватска: По работно време и за време на одмор работодавецот не смее да му ѕвони на вработениот

Социјала 6 години ago

На работно место, 68 загинати за три години, Царовска нема решение!