Ознака: СДСМ

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Некој во првата линија со корона, некој во удобна фотеља и затворени во канцеларија

Николоски: Ја разбирам нервозата во СДСМ, но не и потребата да лажат

Социјала 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Срамота е СДСМ да зборува за социјална правда

Здравство 3 години ago

Ванковер Манчев, пратеник од ВМРО – ДПМНЕ, на браникот на здравството. СДСМ нема капацитет да ја води државата, а не здравството!

Социјала 4 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Лицемерно е СДСМ да се фали со мерки кога сиромаштијата е искачена на енормно ниво

Здравство 4 години ago

Наместо проекти во здравство, само манипулирање од страна на надлежните

Здравство 4 години ago

Термини за на лекар нема ни за лек!!!

Здравство 4 години ago

Нова набавка на лекови во 4 очи: Онкологија нов тендер од 36 илјади евра

Здравство 4 години ago

Директорско место во Агенцијата за лекови за гласови на референдумот на 30 септември?

Здравство 4 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Филипче ја злоупотребуваат вакцинацијата за референдумот, граѓаните се исплашени