Ознака: се крие

Скандал: Амбулантата во Бутел се распаѓа, Филипче молчи

Министерот Филипче не одговара на повици, ПР службата не одговара на мејлови, никој не сака да даде изјава или интервју. Од што се плашите министре Филипче?