Ознака: штипската болница

Хепатитот остана во Штипската болница, никој не знае од каде е, но заразените со болеста се во пораст

Штипската болница бара европски пари за две Одделенија, Филипче, министерот – тендерче, нема од каде да пренасочи пари за оваа болница, сите пари се веќе распределени од влада, по иновации, тендери се е зафатено!