Ознака: случај онкологија

Чибишев: Некој внатре во институцијата многу морбидно, нечовечки крадел дози лекови

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Ем нема лекови за онколошките болни, ем се молчи за случајот Онкологија

Здравство 3 недели ago

Стоилковски: 10 дена нема ништо, Онкологија ќе заврши како модуларната и Беса транс?

Здравство 3 недели ago

Меџити гарантира дека ќе има разрешување на случајот со Онкологија со точно име и презиме на оној кој се огрешил

Здравство 4 недели ago

Утре (понеделник) ќе се одржи протест пред Владата поради скандалот со Клиниката за Онкологија