Ознака: смокви

Ова овошје е многу богат извор на витамини, минерали и растителни влакна

Смоквите се извор на минерали и витамини, но овие лица не смеат да ги јадат!

Мое здравје 6 години ago

Смоквите како лек за анемија, секој ден по неколку!