Ознака: сонк

СОНК: Штрајкот во училиштата продолжува, а на 4 мај ќе се организира масовен протест

СОНК: МТСП врши обид да ги заплашува штрајкувачите во градинките со разни дописи

Социјала 2 години ago

Штрајкот организиран од СОНК на вработените во училиштата и градинките продолжува,

Социјала 2 години ago

МТСП со соопштение до јавноста за работата на сите предучилишни установи

Социјала 2 години ago

Доколку со зголемениот минималец не се зголемат и останатите плетии, КСС најавува генерален штрајк

Здравство 2 години ago

Поради сериозната епидемиолошка состојба во земјава и СОНК бара да се преиспита одлуката за продолжување на наставата

Одложен штрајкот, утре ќе се финализира договорот, СОНК засега мирен.

Социјала 5 години ago

ПРОСВЕТНИТЕ РАБОТНИЦИ СТАРТОТ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА ГО ЗАПОЧНУВААТ СО ШТРАЈК!

Социјала 6 години ago

Синдикална битка меѓу членови на СОНК и самостоен синдикат за образование – кој кого ќе тужи?!

Социјала 6 години ago

СОНК: Наставниот кадар кој со години чекаше вработување, најверојатно ќе биде извисен