Ознака: специјалисти

Патувајте во Истанбул бесплатно со Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ и консултирајте се со врвни специјалисти во болница Мемориал!

Интернисти од Струмичката болница кажаа збогум, Филипче ќе прати специјалисти од Скопје

Здравство 6 години ago

Лекари специјалисти од други држави меѓу кои и од Македонија од денеска може да бидат вработени во болници во Словенија

Здравство 6 години ago

Лекарите специјалисти од Скопје револтирани – Селективна политика на здравствените власти за влез во мрежата на здравствени установи!

Здравство 6 години ago

Сериозен недостиг на лекари и специјалисти во сите болници во земјава