Ознака: стоматологија

Приватните специјализанти по стоматологија упатија отворено писмо до премиерот Ковачевски

Клиниката за стоматологија денес работеше до 14 часот, потоа дезинфекција поради МРСА

Здравство 6 години ago

По примерот на стоматологија и специјализантите по максилофацијална хирургија со куси ракави!