Ознака: телефон

Како правилно да ја полнете батеријата на мобилниот телефон за подолго да ви трае?

iOS 12 ќе покажува колку го користите вашиот iPhone

Мое здравје 4 години ago

Практикувајте го ова и повеќе нема да имате проблем со несоница!

Здравство 4 години ago

ДСЗИ отвори телефонска линија за пријавување неправилности во здравството!