Ознака: тендер

Реакција на „Ахр лаб“: Не сме поднеле понуда на наведениот тендер

ВМРО ДПМНЕ повторно побара Филипче веднаш да си поднесе оставка поради скандалозниот тендер, а Јавното обвинителство да го истражи криминалот

Здравство 6 години ago

Под притисок од јавноста Филипче го стопира скандалозниот тендер за реагенси вреден 35 милиони евра

Здравство 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ бара Филипче да се повлече од функцијата а ОЈО да поведе постапка за скандалозниот тендер!

Здравство 6 години ago

Филипче решен да оди до крај со сомнителниот тендер – не се откажува и покрај сите притисоци од јавноста

Здравство 6 години ago

Алијансата за Албанците бара оставка од Филипче поради скандалозниот тендер за центализирани лаборатории!

Здравство 6 години ago

Лидер: Млади ќе станат милионери, Филипче им даде тендер за централизирани лаборатории од 35 милиони евра

Здравство 6 години ago

Скандалозен потег на Филипче за тендер од над 30 милиони евра за реагенси само во 12 централни лаборатории – Дали цената ќе се плаќа со човечки животи?