Ознака: трагедија

Тажен ден за Кавадарци: Почина и 21 годишниот брат на момчето кое пред два дена ја загуби битката со Ковид-19 на само 26 години

Бидете оптимист и живејте подолго!

Социјала 6 години ago

Трагедија во Велес – Три дечиња изгореа во пожар, биле сами дома!