Ознака: центар за зависници

Полиција и граѓани кај Центарот за зависници во Кисела Вода. Едните чуваат, другите протестираат! Нападната новинарска екипа (ВИДЕО)

Нов протест во Гази Баба против изградба на центар за зависници

Здравство 5 години ago

Граѓаните од Кисела Вода најавија блокади на Центарот за зависници во декември