Ознака: церебрална парализа

ДРЖАВАТА НЕ САКА ДА МУ ПОМОГНЕ- да му помогнеме на Матеј од Прилеп да застане на нозе- потребни му се 3.000 евра

Ветени нови простории за децата од центарот за церебрална парализа, ветуваат сите, не исполнува никој. Сега ветува градоначалникот на центар!