Ознака: цреши

Црешите смируваат болка многу поефикасно од аспирин

Црешите лекуваат болка, висок притисок и артритис!

Мое здравје 6 години ago

Дршките од црешите помагаат за многу болести!

Мое здравје 6 години ago

Црните цреши најдобра „пегла“ на брчки