Ознака: унија

Медицински сестри предвреме биле враќани на работа од годишен одмор зошто нема кадар во болниците и клиниките низ Македонија

На медицинските сестри им е скратено правото на користење годишен одмор поради дефицит на ваков кадар во болниците низ Македонија

Здравство 6 години ago

Унијата на медицински сестри преку гранковиот синдикат ќе бара вистинско вреднување на трудот