Ознака: вакцинален пункт

Македонските граѓани викендов тргнаа на масовна ревакцинација во Србија

Наскоро се отвора вакцинален пункт и во Велес

Здравство 3 години ago

МЗ информира што треба да направите ако сте добиле порака со погрешна локација за вакцинација