Ознака: вакцинација против грип

Вакцинацијата против сезонскиот грип извиси, здравствените работници се оставени сами на себе

Вакцинација против сезонски грип ќе започне на 5 ноември

Здравство 5 години ago

18-ет новозаболени од грип само неделава, со вакцините што правиме?