Ознака: влада на РМ

Од утре пластичните ќеси ќе чинат 15 денари по парче

Владата ги задолжи сите ЈП да спроведат скрининг за утврдување на процентот на вакцинирани

Здравство 3 години ago

Владата на денешната седница донесе нови времени мерки за заштита од Ковид-19

Здравство 3 години ago

Усвоените мерки се со цел земјата да не се препознае како извозник на вирусот

Здравство 3 години ago

Од 16-ти август се воведува задолжителна потврда за извршена имунизација

Здравство 3 години ago

Претседателот Вучиќ побарал бесплатна вакцинација за Македонците во Србија

Здравство 3 години ago

Полицискиот час на сила ќе биде уште една недела

Здравство 4 години ago

Нема податоци за туристите кои се вратија од Италија- Ако се зголемува бројот на заразени во Македонија ќе се прогласи кризна состојба

Здравство 4 години ago

Филипче и Владата во рок од три часа дадоа три верзии за заболената жена од коронавирус

Здравство 5 години ago

Арсовски: Се случува криминална приватизација на јавното здравство- време е оваа власт да почне да работи во интерес на здравјето на граѓаните