Ознака: владимир микиќ

Здравствените работници добија нови 1500 бесплатни вакцини против грип, а граѓаните своите ќе ги почекаат

Нема нови заразени со смртоносната менингококна бактерија, Филипче сеуште не смета дека треба да даде изјава!