Ознака: власт

Трезорот ја кочи исплатата на социјалната помош и надоместокот за боледување. Власта штеди за избори преку грбот на ранливите категории на граѓани!!

Владата ќе слави покана за покана – колку пари ќе се потрошат од буџетот?

Социјала 6 години ago

Власта глува на барањата на земјоделците – тие предлагаат решенија за проблемите со пласманот и штетите од климатските промени