Ознака: во Охрид

Нова еколошка катастрофа му се заканува на Охрид

Во 21 век, шуга во средно училиште во Охрид

Здравство 6 години ago

СКАНДАЛ: Охридската брза помош се користи за транспорт на мебел наместо пациенти!