Ознака: времето ќе покаже

Неопходна е побрза дијагностика за ретките болести, некои пациенти чекаат и по цела деценија

Најнова мерка на власта против аерозагадувањето: Паркинг во Центар до 70 на час

Здравство 6 години ago

Филипче со ново ветување, специјализантите ќе добијат плата, само нека чекаат!