Ознака: заби

Сакате ли да ја дочекате Новата Година со бисерно бели заби и блескава насмевка и професионално да ги избелите вашите заби во домашни услови? BioWhiten го може токму тоа!

Биолошко избелување на забите

Мое здравје 6 години ago

Намирници кои секојдневно ги консумираме, а ги уништуваат забите

Мое здравје 6 години ago

Како да се намали чувствителноста на забите? Грубата четка само го зголемува проблемот

Мое здравје 6 години ago

На колку време треба да ја менувате четката за заби?

Мое здравје 6 години ago

Колку често треба да ја менувате четката за заби?

Мое здравје 6 години ago

Која храна е најголемиот виновник за пожолтување и уништување на забите!

Мое здравје 6 години ago

Загрижувачки – Околу 97% од луѓето заболени од рак, ги имале овие проблеми со забите!

Мое здравје 6 години ago

Агенс, користен во детергенти и пасти за заби предизвикува рак

Здравство 6 години ago

Филипче се фали со проекти на ВМРО ДПМНЕ, обвинија од партијата