Ознака: железо

Минералите го чуваат здравјето на срцето и белите дробови, овие пет се најважни

Овој чај лекува анемија

Мое здравје 6 години ago

Смоквите како лек за анемија, секој ден по неколку!

Мое здравје 6 години ago

Биберот помага во третманот на многу болести!