Ознака: Живко Груевски

Разочарувачки пример на економски и социјален „мазохизам“

„АКО САКАШ ДА ПОБЕДИШ, НЕ СМЕЕШ ДА ИЗГУБИШ!“

Социјала 9 месеци ago

Наместо празни зборови и ветувања, со конкретни акции и дела за подобар живот – СЕГА и ВЕДНАШ!

Здравство 11 месеци ago

„Глобалниот деловен гигант – групацијата ТРАФИГУРА, мега инвеститор и во Македонија???“

Здравство 11 месеци ago

Наместо вистински „Патриотизам“, дежурните кочничари на развојот упорно ни нудат евтин „Моронизам“!

Социјала 12 месеци ago

Во потрага по СРЕЌА и благосостојба!

Социјала 1 година ago

„Додека мазохистички пимпламе со нашата иднина, неповратно ги губиме младите и работоспособни граѓани“

Социјала 1 година ago

„Македонската економија – да се биде или не“

Животен стил 1 година ago

По локалните избори – време за „отрезнување“ и соочување со стварноста на реалниот живот

Социјала 1 година ago

ЖИВКО ГРУЕВСКИ, ЕУРОМАК РЕСОУРЦЕС: Време за акција и дела, а не за празни зборови и флоскули