Ознака: Зоран Заев

Заев и Филипче не го исполниле ветувањето за ослободување од партиципација на пациентите со механичка поддршка на срце

Запрена е изградбата на трите модуларни болници низ главниот град

Здравство 3 години ago

АСМЛ: Наместо да се смислат решенија за одмор на медицинарите, ќе се наградат оние кои седеа дома

Социјала 3 години ago

Регресот за годишен одмор сепак ќе биде исплатен на вработените во јавната администрација

Здравство 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Разликата во клиничкиот во Србија и оној на Заев и Филипче е во 400 милиони евра кои тие ќе ги стават во џеб

Здравство 3 години ago

Лефков до Филипче: Тврдеше дека документите се лажни, а ова се докази за исплати од 7,8 милиони долари кон фантом фирмата која требала да ги набави вакцините

Здравство 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособност која се плаќа со животи: 21 лице само денес починаа, а Филипче и Заев го оставија народот без вакцини

Здравство 3 години ago

Николов:Граѓаните од соседството бираат со каква вакцина ќе се вакцинираат, а кај нас нема никаква, Филипче оставка!

Здравство 4 години ago

Поцкова: Пунктот за брисеви за Ковид-19 во Струмица се наоѓа во станбена зграда

Здравство 4 години ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Директорот на ГОБ 8 Септември еден месец не доаѓа на работа