Ознака: Инфективна клиника

Главната сестра на Инфективна Клиника си даде отказ, а примерот го следеа уште две одделенски сестри

Коронавирус: Нови 89 заболени и 7 починати од 1529 тестирани

Здравство 8 месеци ago

Денешен биланс за Ковид-19: 860 тестирања, 78 новозаболени и четворица починати

Здравство 8 месеци ago

Регистрирани нови 108 заболени и двајца починати од Ковид-19

Здравство 8 месеци ago

Коронавирусот денес зарази 109 лица, a вкупниот број на дијагностицирани достигна 11 942

Здравство 9 месеци ago

Коронавирусот во Македонија денеска зарази 137 лица, а 10-мина починаа

Здравство 10 месеци ago

Регистирани нови 120 заболени од Ковид-19, 5 лица починаа

Здравство 10 месеци ago

Скопје и Тетово имаат најголем број на активни случаи, а Чаир и Гази Баба убедливо водат по општини

Здравство 10 месеци ago

Погледнете како изгледа состојбата во болниците во Македонија, колкав е бројот на хоспитализирани паценти од Ковид-19?

Здравство 10 месеци ago

Во последните 24 часа регистрирани се 164 нови случаи на Ковид-19, а две лица се починати