37-годишен Скопјанец кој издржувал казна затвор во Казнено-поправната установа Идризово починал вчера на Клиниката за гастроенерохепатологија.

МВР информира дека тој претходно бил хозпитализиран на таа Клиника. по наредба на јавен обвинител, телото на починатиот било предадено на обдукција, по што ќе се знае точната причина за смртта.