Ознака: обдукција

Филипче лично им ветил на семејството на почината родилка од Свети Николе дека наредната недела ќе ги добијат резултатите од обдукцијата

Сеуште нејасно, од што и како почина младата родилка во штипската болница?

Здравство 6 години ago

Пред 3 дена и бебе починало во штипската Клиничка болница – Утре ќе се знае од што точно денеска починала 28-годишната родилка од Свети Николе,

Здравство 6 години ago

Затвореник од Идризово починал на Клиниката за гастроентерохепатологија