На Илинденска дрвја паднати на улица, во Карпош стари дрва паднаа врз автомобили, излеани улици, поплавено кај Континентал и во Стајковци…Тоа се последиците од силното невреме што го зафати главниот град.

Градските власти наводно се на терен и расчистуваат, но улиците се поплавени