Категорија: Социјала

Во Македонија само 35% од вработените земаат плата над просечната

Апел за помош: Марија е болна од канцер, а е самохрана мајка на дете со посебни потреби

Социјала 1 недела ago

ОН: Економскиот колапс и финансиската криза го изложуваат на ризик пристапот до безбедна вода во Либан

Социјала 1 недела ago

Денеска во Сиднеј илјадници луѓе се собраа на протест против рестриктивните мерки

Социјала 1 недела ago

Компанијата myWorld прослави 10 успешни години на македонскиот пазар

Социјала 1 недела ago

Пандемијата со Ковид-19 ќе остави психолошки лузни, предупредуваат од СЗО

Социјала 2 недели ago

„И ѓубрето чини пари“ – победничка сторија на вториот натпревар за зелена економија

Социјала 4 недели ago

ЕК: Најголем раст на невработеноста има на оние работни места за кои е потребно физичко присуство

Социјала 1 месец ago

Арсовски: СДСМ сака да воведе највисока еколошка такса за горива во Европа

Социјала 1 месец ago

Горивата од полноќ повторно поскапуваат, еве ги новите цени