Малата 13 годишна Сандра Ангеловска од Крива Паланка боледува од SARCOMA HIGH GRADE (тумор).

Потребна е итна операција која мора да биде извршена во странство, бидејќи во нашата земја ваков оперативен зафат не може да биде изведен.

Самата операција чини околу 12.000 евра, а исто така се потребни дополнителни трошоци за испитување и сместување за Сандра.

Бидејќи се работи за млад живот, Ве молиме да доколку сте во можност да донирате на банкарската сметка:

200-0022909374-56 (Стопанска Банка)

На Далибор Ангелоски (татко на Сандра) со ЕМБГ 0306982424005

Денес млади луѓе од Крива Паланка самоиницијативно собраа околу 1.000 евра. Итно се потребни овие парични средства бидејќи денес малата Сандра отпатува за Белград. Да бидеме хумани и да помогнеме на малата Сандра и таа како сите деца на оваа возраст да ужива во благодетите на животот што ги дава.