Редакцијата на Здравство.мк се извинува до директорот на ЈЗУ Здравствен дом Скопје – Скопје во врска со текстот насловен како „Исјановски: НЕМА ФИНАНСИИ ЗА ВАС! Директорот на ЗДС, душман за младите доктори“.

Извинувањето од редакцијата Здравство.мк е до проф. Виктор Исјановски d-r sci,  медицински директор на  ЈЗУ Здравствен Дом Скопје – Скопје, како и до институцијата Здравствен дом Скопје – Скопје.